nieuws

Tour de Bakker: Netwerken op de fiets

Nieuws 40

Netwerken op een ontspannen manier in de bakkerijbranche, dat kan tijdens Tour de Bakker op dinsdag 13 september 2016 in de Loonse en Drunense duinen. Een middag fietsen met vakgenoten; bijpraten, ervaringen uitwisselen en het laatste nieuws delen.

Tour de Bakker: Netwerken op de fiets

Voor de 5e keer wordt het fietsevenement Tour de Bakker georganiseerd. Het evenement is ontstaan door initiatiefnemer Harry van den Besselaar van VAMO, met als uitgangspunt een sportief netwerkevenement te organiseren zonder dat hier commerciële verplichtingen aan verbonden zijn. Samen met een aantal sponsoren uit de bakkerijbranche wordt er invulling aan deze middag gegeven. Zo is er een fietstocht voor 25 km voor de mountainbikers, een route van 60 km met de tourfiets en 20 km met de Stadsfiets met een stop bij Bij Robèrt in Oisterwijk. Ter afsluiting is er een barbecue.

Tour de Bakker in 2013

Tour de Bakker in 2013

De opbrengst van het evenement is bestemd voor het goede doel the Bread House, mede dankzij hun steun is er de mogelijkheid om het evenement verder uit te bouwen.

Aanmelden

Voor meer info en aanmeldingen kun je terecht op www.tourdebakker.nl

Reageer op dit artikel