nieuws

Bienefelt lanceert website voor de bakker

Nieuws 132

Meesterboulanger Peter Bienefelt heeft Atelier du Pain opgericht, een website waarmee hij bakkers wil ondersteunen bij het verbeteren, vernieuwen en optimaliseren van de (brood)kwaliteit. Daarnaast geeft hij onafhankelijk advies over alle processen in de bakkerij, op alle niveaus.

Bienefelt lanceert website voor de bakker
Peter Bienefelt. Foto: Jan Willem Schouten

Op zijn Facebookpagina laat Bienefelt weten dat er veel belangstelling is voor de website. ‘Binnen 48 uur al 350 likes op Atelier du Pain! Goede reden om de site online te zetten, veel lees en kijkplezier!’

Nieuwe stap

‘Een nieuwe stap in mijn leven, een stap die me nóg dichter bij de bakker brengt. Dat is de ambitie van de oprichting van Atelier du Pain. Vanuit deze onderneming kan ik iedere bakker op alle denkbare manieren bijstaan, om gezamenlijk tot de beste kwaliteit te komen’, schrijft de Meesterboulanger op de website.

In 2013 behaalde Bienefelt de titel Meesterboulanger. Hij vertegenwoordigt ook al jaren het BoulangerieTeam.

Reageer op dit artikel