nieuws

Vakbeurs Free From Functional Food in juni

Nieuws 23

Vakbeurs Free From Functional Food in juni
In juni vindt de Free From-beurs plaats.

In de Amsterdam RAI wordt op 9 en 10 juni de vierde Europese vakbeurs Free From-Functional Food Expo & Conference gehouden. De expo geeft inzicht in de markt van functionele voeding. De vorige editie was in 2015 in Barcelona.

De beurs met 200 internationale exposanten belicht trends en innovaties in de markt van glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, health &vital food. zoals sportvoeding, vitamines, supplementen en proteïnes. Op de beurs staan aanbieders als Leader Foods, Orkla Health, Harke Food/Pharma, Damhert Nutrition, Nutri Dynamics.

Tijdens een b-2-b-programma vinden twee conferenties plaats: het Free From Algemeen Theater en het Lactose Vrij Theater, beide van hoofdsponsor DSM Food Specialties.

Tijdens het congresprogramma belichten 45 sprekers marktontwikkelingen, trends, allergeenvrij produceren en lactosevrije innovaties en producten. Dit programma is kosteloos voor bezoekers met voorregistratie.

Informatie en voorregistratie: www.freefromfoodexpo.com

&

Reageer op dit artikel