nieuws

Ook niet-leden welkom op bijeenkomst Genootschap Bakkerij

Nieuws 18

De voorjaarsbijeenkomst van het Genootschap voor de Bakkerij vindt dit jaar plaats op 31 mei vanaf 14.30 uur Bij Robèrt in Oisterwijk. Ook bakkers die geen lid zijn van het Genootschap kunnen zich aanmelden voor deze middag.

Ook niet-leden welkom op bijeenkomst Genootschap Bakkerij
Van Beckhoven draagt zijn passie voor bakken nu ook bij Albert Heijn uit. Foto: Bij Robèrt

Het hoofdthema van de voorjaarsbijeenkomst is: ‘Werken met eerlijke grondstoffen’. In een mix van theorie en praktijk zal Robèrt van Beckhoven de deelnemers meenemen in wat zijn filosofie en passie is in deze.

Aanmelden
De bijeenkomst wordt gehouden Bij Robèrt, Almijstraat 14 in Oisterwijk. De inloop van de middag vindt plaats vanaf 14.30 uur. Het programma start om 15.00 uur. Tussen 18.00 – 19.00 uur wordt de middag afgerond met een hapje en drankje.

Leden kunnen zich aanmelden door zich in te schrijven via de website van het Genootschap. Ook niet leden zijn welkom op de voorjaarsbijeenkomst. De kosten voor deze bijeenkomst bedragen voor hen € 60. Bezoekers die besluiten om lid te worden van het Genootschap krijgen het geld in mindering gebracht op de contributie voor het eerste jaar. Niet leden kunnen zich aanmelden door een mail te sturen aan: secretariaat@genootschapvoordebakkerij.nl

Het Genootschap
Het Genootschap voor de Bakkerij creëert een discussie- en ontmoetingsplatform en beheert een netwerk voor de bakkerijbranche met als doel de continuïteit van deze sector te ondersteunen. Door de unieke combinatie van haar leden is het Genootschap voor de Bakkerij een dwarsdoorsnede van de gehele bakkerijketen.

Reageer op dit artikel