nieuws

Eerste La Place in oude V&D gaat weer open

Nieuws 41

Eerste La Place in oude V&D gaat weer open

Het eerste La Place-restaurant in een voormalig warenhuis van V&D heropent zaterdag de deuren. Sportwinkelketen Topshelf begint een nieuwe megastore in het oude V&D-pand in Arnhem. Daarom kan de oude La Place daar ook weer open.

Supermarktconcern Jumbo, de nieuwe eigenaar van de restaurantketen, laat weten dat ruim 80 procent van het personeel in de vestiging voorheen ook al in dienst was bij La Place.

V&D ging eind vorig jaar failliet. Alleen voor de zelfstandige filialen van La Place bleek een doorstart mogelijk. Jumbo heeft aangegeven ambitieuze plannen te hebben met de restaurants. De super wil het aantal vestigingen komende tijd flink uitbreiden. Jumbo is hiervoor ook in gesprek met verhuurders van andere oude V&D-panden. Inclusief het nieuwe restaurant in Arnhem telt La Place nu 56 filialen, waarvan 48 in Nederland. Bij de keten werken ruim 1600 mensen.

Reageer op dit artikel