nieuws

Congres bedrijfsovername voor ondernemers

Nieuws

Congres bedrijfsovername voor ondernemers

De Beroepsorganisatie voor Overnamespecialisten, BOBB, organiseert donderdag 26 mei het MKB-Overnamecongres. De dag is speciaal bedoeld voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf die hun bedrijf van de hand willen doen.

Het BOBB-overnamecongres biedt ondernemers een concreet stappenplan voor succesvolle verkoop van hun bedrijf, of koop van een bedrijf. Door het herstel van de economie en de lage rente biedt de overnamemarkt weer volop kansen, volgens de organisatoren.

Bedrijfsverloskundige

Tijdens het congres, met onder meer lezingen en workshops, geven topsprekers en ervaringsdeskundigen inzicht in de waardebepaling, het onderhandelen, de juridische implicaties en de emotionele ‘rollercoaster’ waar ondernemers bij een overname mee te maken krijgen. Hoofdspreker is Guido Thys, bedrijfsverloskundige en 30 jaar ondernemer. Het congres wordt gepresenteerd door Paul van Liempt van RTL Z.

Het congres vindt plaats van 13.00-18.00 uur in het DNG Experience Centre, gelegen direct aan de Reactorweg 9A, aan de A2 in Utrecht.
Meer informatie over het programma is te vinden op www.mkbovernamecongres.nl

Reageer op dit artikel