nieuws

Beko stuurt laatste papieren weekbericht

Nieuws 51

Beko stuurt laatste papieren weekbericht
Het laatste Beko Weekbericht.

‘Dit is het allerlaatste weekbericht!’, staat er in de papieren versie van het Beko Weekbericht te lezen vandaag. ‘Hiermee komt een einde aan een Beko-traditie’, laat de Beko-organisatie weten. De papieren versie wordt vervangen door digitale nieuwsbrieven en de site van de Beko Coöperatie.

Jarenlang was het weekbericht het medium van de Beko-organisatie om afnemers en relaties op de hoogte te houden van allerlei ontwikkelingen bij coöperatie en in de branche.  Het weekbericht is ingehaald door het digitale tijdperk. ‘Steeds vaker horen wij dat u onze weekberichten niet meer leest omdat u ‘onze’ nieuwtjes al gelezen hebt in nieuwsbrieven van vakmedia en leveranciers, en gezien hebt op Facebook en Twitter. Mede daarom is besloten te stoppen met het weekbericht’, staat er te lezen in de laatste papieren versie.

Digitale communicatie

De website van de Beko Coöperatie vervangt het weekbericht, in combinatie met digitale nieuwsbrieven. De coöperatie en de verschillende Beko-bedrijven gaan digitale nieuwsbrieven inzetten om de klanten en relaties te informeren over hun specifieke nieuws, acties en activiteiten. De verzending wordt op elkaar afgestemd, zodat bakkers niet wekelijks vijf verschillende Beko-nieuwsbrieven ontvangen. Bakkers die niet geïnteresseerd zijn in een of meer nieuwsbrieven, kunnen zichc hiervoor afmelden. Aanmelden (met een of meer mailadressen bijvoorbeeld) kan ook, op de homepage van www.beko-cooperatie.nl.

Naamswijziging 

Zoals al eerder vermeld verandert per 1 mei 2016 de naam Beko Nederland in Beko Groothandel. De distributiecentra in Meppel, Utrecht, Veghel en ’s-Gravenzande behouden respectievelijk de namen Beko Noord, Beko Midden, Beko West en Beko Zuid. Ook de bekende emailadressen veranderen van @beko-nederland.nl in @beko-groothandel.nl. De naam van de webshop voor grondstoffen wordt shop.beko-groothandel.nl.

Voorlopig ontvangt Beko de mails op de oude mailadressen nog wel, zodat er geruime tijd is de mailadressen om te zetten.

 

Reageer op dit artikel