nieuws

Veiling deel inventaris van La Place

Nieuws

Veiling deel inventaris van La Place

Het online veilinghuis BVA Auctions gaat de inventaris van diverse vestigingen van La Place via internet bij opbod verkopen.

De eerste van een reeks openbare veilingen start op donderdag 10 maart. Tijdens de veiling worden onder meer meubilair, apparatuur, displays en horecabenodigdheden verkocht. De veiling wordt per filiaal uitgevoerd. Als eerste zijn de kavels voor de verkoop van de La Place-vestigingen in Venlo, Eindhoven Woensel en Rotterdam Hoogvliet online.

Losse La Place-vestigingen en V&D-filialen
Later volgen ook nog Emmen, Roermond, Doetinchem en Zeist. Het betreft zowel uitverkoop van vestigingen in V&D als vestigingen die los gevestigd waren, maar die blijkbaar niet zijn meegenomen in de overname door Jumbo. BVA Auctions claimt maandelijks meer dan vijf miljoen online bezoekers en meer dan 1,2 miljoen geregistreerde bieders.

Reageer op dit artikel