nieuws

Royal Steensma wint oeuvreprijs De HET

Nieuws

Royal Steensma wint oeuvreprijs De HET
Prijsuitreiking van de HET

Royal Steensma wint tijdens de Bedrijven Contact Dagen in Leeuwarden de oeuvreprijs van De HET.

De oeuvreprijs is voor de eerste keer uitgereikt. Deze wordt toegekend op basis van langdurig innovatief ondernemerschap en creativiteit. Dat betekent niet dat de prijs elk jaar wordt toegekend. De jury heeft gemeend dit jaar de prijs toe te moeten uitreiken aan Royal Steensma.

Verbeteren
Royal Steensma werd in 2013 al verkozen tot Friese Onderneming van het jaar. De organisatie is volgens de jury in staat om continu te blijven verbeteren en door te blijven groeien en is daarmee volgens de jury een parel voor het Leeuwarder Ondernemerschap. Directeur Rimmert de Jong nam de prijs in ontvangst en is verheugd om deze prijs toe te voegen aan de prijzen die Royal Steensma heeft ontvangen.

Van LOP naar HET
Tot 2012 was er de Leeuwarder Ondernemers Prijs (LOP), gewonnen door vele gerenommeerde Leeuwarder ondernemingen. De prijs was toe aan een nieuwe impuls. Daarom schuift de LOP als het ware over in De HET. Bij De HET staat innovatie centraal.

Royal Steensma is opgericht in 1839 en ontving op 4 juni 2015 het predicaat Koninklijk. In de afgelopen 10 jaar is de omzet verdrievoudigd en heeft ze haar marktpositie verder uitgebouwd. Royal Steensma heeft naast vier vestigingen in Nederland, een eigen vestiging in Thailand.

Reageer op dit artikel