nieuws

Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen continueren hun Meestertitel Patisserie

Nieuws

Robèrt van Beckhoven en Rudolph van Veen continueren hun Meestertitel Patisserie

Rudolph van Veen en Robèrt van Beckhoven mogen de komende vijf jaar hun titel ‘Meester Patisserie’ met trots blijven voeren. Op 22 maart hebben de Meesters Boulangerie en Patisserie de presentatie (Table d’Honneur) van Van Veen en Van Beckhoven – gehouden tijdens Bakkersvak – besproken en positief beoordeeld.

Tijdens hun presentatie gaven beide Meesters hun visie op patisserie en de wijze waarop zij, ieder vanuit hun eigen werk- en gezichtsveld, hieraan de afgelopen vijf jaar invulling hebben gegeven. Belangrijk onderdeel vormde daarbij de promotie en communicatie naar de consument, waarmee veel populariteit, aandacht en waardering voor het banketbakkersvak en patisserieproducten is verkregen.

Momenteel wordt door de Meesters gewerkt aan de oprichting van een platform, waarvan Meesters deel mogen uitmaken die actief hun titel voeren en uitdragen. Zij zijn echter wel verplicht elke vijf jaar aan te tonen op welke wijze zij dit doen. Voor Van Beckhoven en Van Veen liep deze termijn eind 2015 af, waarbij zij Bakkersvak 2016 als moment hebben gekozen hun titel te ‘verdedigen’ ten overstaan van hun collega-Meesters en genodigden.

Reageer op dit artikel