nieuws

RBK Group overgenomen door directie

Nieuws

Peter Harmens en Theo Vliek hebben de RBK Group per 1 januari 2016 overgenomen.

RBK Group overgenomen door directie
Peter Harmens (links) en Theo Vliek. Foto: RBK Group

Met de overname van de aandelen door de directie zal de RBK Group de reeds uitgezette koers voor de komende jaren voortzetten. Peter Harmens, algemeen directeur: ‘Ik ben trots op hetgeen we al bereikt hebben, hiermee is de basis gelegd voor verdere groei. We hebben de ambitie om verder te blijven innoveren.’ Theo Vliek, commercieel directeur, vult aan: ‘We willen ons blijven onderscheiden met innovatieve projecten en duurzame oplossingen.’

RBK Group

RBK Group, opgericht in 1978, is een automatiserings- en adviesbureau voor voedingsmiddelenbedrijven. Onder het motto: het verbeteren van de concurrentiepositie van onze klanten, ontwerpt en bouwt de RBK Group ondernemingen en automatiseert productie- en bedrijfsprocessen. Met name de groepsbrede, integrale aanpak is uniek voor de branche.

Reageer op dit artikel