nieuws

Marvu klaar voor de toekomst

Nieuws

De bedrijfsvoering van Easylockdrive Systems is toegevoegd aan Marvu foodprocessing equipment. Waar Easylockdrive systems zich met haar i-drive transportsysteem specifiek richtte op de industriële bakkersbranche is Marvu foodprocessing equipment gespecialiseerd in interne logistieke transportoplossing en speciaal machines in de gehele voedingsmiddelen industrie. Ook is de huisstijl van Marvu opgefrist.

Marvu klaar voor de toekomst
Marvu

Per januari 2016 verbindt Marvu de bedrijfsactiviteiten van EasyLockDrive Systems aan zich. EasyLockDrive Systems, opgericht in 2008, staat bekend om haar transportsystemen; een combinatie van modulaire transportbanden en i-Drive modules. Grote industriële bakkerijen zoals La Lorraine, Bakkersland, Kohberg en Millenaar Bakkerij werken met transportsystemen van EasyLockDrive Systems. Marvu zet deze transportoplossing voort onder de naam ‘i-Drive transport’.

Toekomstgericht
De afgelopen tijd is veel energie gestoken in het neerzetten van een nieuwe identiteit. ‘We merkten dat er behoefte is aan duidelijke, overzichtelijke informatie met betrekking tot ons omvangrijke productenpallet’, vertelt Karin van Wanrooij, marketingmedewerkster bij Marvu. Het resultaat is een geheel vernieuwde huisstijl, gedetailleerde productbrochures en een nieuwe website. ‘Op een overzichtelijke wijze informeert de nieuwe website zowel bestaande als potentiële klanten hoe Marvu voor hen van toegevoegde waarde kan zijn. Met een uitgebreid en veelzijdig productenpallet als basis biedt Marvu altijd een (maatwerk) logistieke oplossing’, geeft van Wanrooij aan. Marc Vulders, directeur-eigenaar, vult aan: ‘Marvu is sterk in verbinden en levert daarmee de meest optimale logistieke oplossing voor haar relaties. Met onze nieuwe identiteit en de bedrijfsactiviteiten van EasyLockDrive Systems, is Marvu klaar voor de (internationale) toekomst.’

Reageer op dit artikel