nieuws

Heel Holland Bakt zoekt tijdelijke vervanging Martine Bijl

Nieuws

Het populaire tv-programma Heel Holland Bakt is voor komend seizoen op zoek naar een tijdelijke vervanger voor Martine Bijl. De presentatrice werd half september getroffen door een hersenbloeding en is daarvan nog herstellende.

Heel Holland Bakt zoekt tijdelijke vervanging Martine Bijl

Inmiddels zingen tal van namen rond om het consumentenbakprogramma te presenteren, naast juryleden Robèrt van Beckhoven en Janny van der Heijden. Een van de namen die worden genoemd is die van Nelleke van der Krogt, die eind 2014 stopte met de presentatie van Tussen Kunst en Kitsch.

Martine Bijl is inmiddels aan de betere hand, maar de presentatrice kan deze zomer niet bij de opnames zijn voor het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt, zo liet omroep MAX aan RTL Boulevard weten.

Martine werd half september getroffen door een bloeding in de hersenen. Inmiddels heeft ze het revalidatiecentrum verlaten en volgt ze therapieën en trainingen voor verder herstel. ‘Ze heeft er alles aan gedaan en doet dat nog steeds, maar het lichaam laat zich nu eenmaal niet dwingen’, zegt haar man Berend Boudewijn.

Beste Thuisbakker

In de Nederlandse versie van het awardwinnende programma The Great British Bake Off gaat MAX op zoek naar Nederlands meest getalenteerde thuisbakker. Acht weken lang nemen tien gepassioneerde amateurbakkers het tegen elkaar op met als uiteindelijk doel de Beste Thuisbakker van Nederland te worden. Het nieuwe seizoen is dit najaar op de buis te zien.

Reageer op dit artikel