nieuws

André van Duin presenteert Heel Holland Bakt

Nieuws

André van Duin gaat tijdelijk het programma Heel Holland Bakt presenteren. Dat meldt omroep Max. Van Duin vervangt Martine Bijl, die niet op tijd is hersteld van haar hersenbloeding.

André van Duin presenteert Heel Holland Bakt
André van Duin wordt de tijdelijke vervanger van Martine Bijl. Foto: Roy Beusker

De 69-jarige komiek zal het vierde seizoen van het programma gaan presenteren. ‘Het is voor mij een enorme eer en uitdaging om het stokje tijdelijk van Martine te mogen overnemen. Het wordt zeker geen André van Duin-show. Ik stel mij volledig in dienst van de kandidaten en hun baksels. Ik verheug mij zeer op de samenwerking met Janny en Robèrt, we gaan er iets moois van maken met hier en daar een glimlach’, laat Van Duin weten.

Geen betere keuze

In een reactie zegt Martine Bijl: ‘Ik hou van André van Duin. Iederéén houdt van André van Duin. Ik kan me geen betere keuze voorstellen.’ Ook MAX-directeur Jan Slagter is blij dat Van Duin de presentatie tijdelijk op zich neemt. ‘We waren op zoek naar een unieke en authentieke persoonlijkheid. In André van Duin hebben we de perfecte tijdelijke presentator gevonden.’

Heel Holland Bakt is vanaf zondag 4 september om 20.20 uur te zien op NPO 1.

 

Reageer op dit artikel