nieuws

Vakwedstrijden en presentaties tijdens Open Dagen ROC Leiden

Nieuws

ROC Leiden houdt vrijdag 5 en zaterdag 6 februari Open Dagen. Potentiële mbo-leerlingen kunnen onder meer de fraaie bakkerij en de leskeuken bekijken. Leerlingen van de horeca-afdeling houden vakwedstrijden op de locatie van de school op het Centraal Station. Daar is ook de bakkerij-opleiding gevestigd.

Vakwedstrijden en presentaties tijdens Open Dagen ROC Leiden
Het ROC leidt op tot uitvoerend bakker, zelfstandig werkend bakker of leidinggevende bakker. Foto: ROC

Tijdens de Open Dagen staat vooral het toekomstige beroep centraal en laten de mbo-studenten van ROC Leiden zien wat zij in hun mars hebben.

Op de locatie Centraal Station aan de Bargelaan vinden de vakwedstrijden plaats voor koks niveau 2 (tweedejaars) en niveau 3 (eerstejaars). Dit jaar is gekozen voor het vervaardigen van een koud voorgerecht van gevogelte met een bijpassende wijn.

Al wekenlang zijn de docenten van Food Design met studenten in de weer om te komen tot mooie producten op een hoog niveau. De presentaties van de studenten zijn op 5 februari vanaf 16.00 uur te bewonderen op locatie Centraal Station (zesde etage, thuishaven Horeca, Bakkerij en Facilitaire Dienstverlening).

De Open Dagen zijn op vrijdag 5 februari van 16 to 21 uur en zaterdag 6 februari van 10 tot 14 uur.

Reageer op dit artikel