nieuws

Vandemoortele introduceert vloeibare botermelange: St-Allery

Nieuws

Vandemoortele heeft een vloeibare botermelange voor de ambachtelijke bakkerij ontwikkeld onder de naam St-Allery Premium Liquid Butter Blend. Het product wordt voor het eerst op de Bakkersvak gepresenteerd.

Vandemoortele introduceert vloeibare botermelange: St-Allery
St-Allery Premium Liquid Butter Blend

Botermelanges winnen aan populariteit in de bakkerijmarkt. In die melanges zijn boter en margarine met elkaar vermengd tot een vetstof die de romige smaak van boter combineert met de constante kwaliteit van margarine. Het kan echter beter, vindt Vandemoortele, het van oorsprong Belgische bedrijf dat het merk St-Allery in het assortiment voert. Het ontwikkelde daarom een vloeibare botermelange voor de ambachtelijke bakkerij.

Het gebruik van een vloeibare botermelange biedt volgens Vandemoortele praktische voordelen. St-Allery Premium Liquid Butter Blend kan rechtstreeks uit de emmer bij een recept gegoten worden en is direct klaar om luchtig geklopt te worden. De vloeibare botermelange mengt gemakkelijk en snel in vergelijking tot boter en vervangt vaste boter of margarine één op één in de receptuur.

Vandemoortele presenteert de innovatie van de merknaam St-Allery op de Bakkersvak in Rosmalen op 6 en 7 maart.

Reageer op dit artikel