nieuws

Sonneveld behaalt vijf keer op rij onaangekondigd BRC A+ certificaat

Nieuws

Sonneveld behaalt vijf keer op rij onaangekondigd BRC A+ certificaat

Sonneveld heeft opnieuw de onaangekondigde BRC audit met glans doorstaan en daarmee voor de vijfde keer op rij het onaangekondigde BRC A+ certificaat in ontvangst mogen nemen. Hiermee bewijst Sonneveld dat het voldoet aan de eisen op voedselveiligheid en kwaliteit.

Eind 2015 vond de audit bij Sonneveld plaats, voor het eerst volgens een toetsing op niveau 7, en na afloop werd bekendgemaakt dat Sonneveld voldeed aan alle eisen. Het onaangekondigde BRC A+ certificaat is het hoogst haalbare certificaat binnen deze standaard. Sonneveld voldoet al sinds april 2011 aan alle eisen van de BRC certificering en is één van de weinige bedrijven in Nederland die dit certificaat onaangekondigd behaald.

BRC certificering

De BRC certificering staat voor ‘British Retail Consortium’ en is een toonaangevende internationale standaard op procesniveau en op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit. Dit certificaat wordt erkend door grote retailorganisaties. De onaangekondigde BRC audit van BRC Global Standards wordt jaarlijks uitgevoerd.

Met de keuze voor een onaangekondigde BRC certificering laat Sonneveld zien dat kwaliteit en voedselveiligheid een belangrijke rol spelen in de totale bedrijfsvoering. Sonneveld is van mening dat op ieder willekeurig tijdstip en onder alle condities de organisatie dient te voldoen aan de hoogste voedselveiligheidseisen.

Reageer op dit artikel