nieuws

Bakkerij Nollen opent in Nijverdal negende vestiging

Nieuws

Bakkerij Nollen opent in Nijverdal negende vestiging

Bakkerij Nollen opent op woensdag 24 februari aan de Smitsweg 5 in Nijverdal de negende winkel. De ambachtelijke bakkerij uit Hengevelde heeft in de regio al acht winkels en drie bakkerijen, meldt de Tubantia.

In Nijverdal wordt straks dagelijks banket gemaakt, het brood komt uit de bakkerij in Hengevelde.
‘Brood & banketbankerij Nollen’ breidt zich flink uit de afgelopen jaren. Telde het bedrijf in 2009 drie filialen, afgelopen maand is de achtste (en tweede in die plaats) winkel in Enschede geopend. Niet alleen in Hengevelde, Enschede en Nijverdal, maar ook in Enter, Hengelo, Lochem en Borculo zit Bakkerij Nollen. Verder zijn er drie bakkerijen: twee in Hengevelde en eentje in Lochem waar biologisch brood wordt gebakken.

Het assortiment bestaat uit brood, taart, gebak, koeken, ‘hartig’ en bonbons. Er wordt niet alleen aan de eigen winkels geleverd, maar ook aan horecazaken en supermarkten. Het bedrijf profileert zich aanvankelijk met de slogan ‘Twentse kracht achter puur ambacht’. Maar vanaf het moment dat er ook winkels in de Achterhoek zijn geopend is de leus veranderd in: ‘Dé smaak van pure ambacht!’, weet de Tubantia.

Reageer op dit artikel