nieuws

Belgen vragen Van Beckhoven om expertise

Nieuws

Belgen vragen Van Beckhoven om expertise

Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven gaat zijn kennis delen met bakkerijschool Ter Groene Poorte in Brugge, België.  Als kenniscentrum wil de school expertise en ervaring uitwisselen tussen leerkrachten, leerlingen en ‘de onbetwiste vakman van Nederland’, laat het opleidingsinstituut voor horeca en bakkerij weten.

Van Beckhoven zal twee dagen op de gastronomische school in Brugge aanwezig zijn om zijn vakkennis met de leerlingen en docenten te delen en de kennis aan te scherpen. De nadere invulling van het programma wordt eind januari bekend gemaakt.

Daarnaast zal de Meester, samen met enkele andere voedingsexperts in de culinaire wereld, zijn steentje bijdragen aan de Info- en Opendeurdag van Ter Groene Poorte, op 13 maart.

‘Vraag aan eender welke Nederlander wie de beste en bekendste bakker/patissier van hun land is, en je krijgt wellicht Robèrt van Beckhoven als topantwoord’, motiveert de voorlichter van Ter Groene Poorte de keuze voor Van Beckhoven. ‘Hij is de enige in Nederland die zowel de titel Meesterpatissier als Meesterbakker draagt. Bovendien is hij presentator van diverse bakprogramma’s op de Nederlandse televisie én jurylid van de televisiewedstrijd Heel Holland Bakt. Dé toonaangevende figuur van de Nederlandse bakwereld komt nu naar Brugge!’

 

Reageer op dit artikel