nieuws

Online veiling bakkerijmachines en inventaris

Nieuws

Online veiling bakkerijmachines en inventaris

BVA Auctions organiseert van 8 tot en met 12 januari een faillissementsveiling van bakkerijmachines en -inventaris te Den Haag. De inventaris wordt aangeboden in een online veiling.

Het aanbod van de online veiling bestaat uit onder andere een punten-rijskast, stokbroodmachine, verdeelopbolmachine, deegafmeet- en oppuntmachine, afmeet-opmaakmachine, bollenrijskast, deegvouw- en opmaakmachine, winkelinventaris, keukeninventaris.

Geïnteresseerden kunnen het aanbod bekijken op de kijkdag op vrijdag 08 januari 2016. Deze is van 10:00 uur tot 16:00 uur aan de IJzerwerf 4 in Den Haag. Ook staat het aanbod uitgebreid beschreven op de website van BVA Auctions inclusief foto’s.

Reageer op dit artikel