nieuws

Cateraar SAB lanceert broodlijn Vol Smaak

Nieuws

Cateraar SAB lanceert broodlijn Vol Smaak

Vol Smaak is de nieuwe productformule waarmee bedrijfscateraar SAB Catering eerlijke en ambachtelijke versproducten ‘vol smaak’ aanbiedt in haar ruim 235 bedrijfsrestaurants. Vol Smaak brengt horecabeleving in het bedrijfsrestaurant: meer afwisseling, verrassing en bereiding op locatie. De eerste productgroep, die landelijk wordt geïntroduceerd, is brood. Met het luxe en biologische broodassortiment Vol Smaak, dat op locatie wordt afgebakken, maakt SAB een kwaliteitsslag passend bij de lunchgast anno nu.

Dagelijks genieten lunchgasten van de geur van vers gebakken authentieke broden vol granen en eerlijke grondstoffen in het restaurant of gewoon thuis. De extra service van Vol Smaak: bestellen voor thuis, maakt het mogelijk dat ook de gezinsleden kunnen meegenieten.

Goodiebag

Judith Veerman, productmanager SAB: ‘De beste manier om een product als brood te beoordelen is natuurlijk door het zelf te proeven. Wij doen dit door onze opdrachtgevers en cateringteams een goodiebag aan te bieden met daarin een variatie aan broden om thuis af te bakken. De reacties op de eerste ruim vijftig locaties zijn ongekend enthousiast.’

Eerlijker, gezonder en duurzamer

De broden uit de broodlijn Vol Smaak worden handgemaakt en zijn ontwikkeld door meester Boulanger Hiljo Hillebrand. De receptuur voor alle broden heeft als basis het gebruik van eerlijke grondstoffen. Bovendien is de herkomst van alle ingrediënten in het brood bekend. Granen, zaden en (zuid)vruchten. Alleen zo kan er gegarandeerd worden dat de producten van Vol Smaak geen kunstmatige geur- en smaakstoffen bevatten. . Na de landelijke introductie dit jaar van de broodlijn Vol Smaak volgen ook de andere verscategorieën, met als eerste de productgroep hartig beleg.

Reageer op dit artikel