nieuws

Brood- en Banketbakkerij Van Miltenburg onder de hamer

Nieuws

BVA Auctions, Europees marktleider in online veilingen, houdt van 22 tot en met 27 januari een online faillissementsveiling van Brood- en Banketbakkerij Van Miltenburg V.O.F. te Houten. De inventaris wordt in opdracht van de curator aangeboden in een online veiling.

Brood- en Banketbakkerij Van Miltenburg onder de hamer
Oven die onder de hamer gaat. Foto: BVA Auctions

Het aanbod van de online veiling bestaat uit onder andere een afmeetmachine, broodsnijmachines, kneedmachines, ovenwagens, snijmachines, vitrinekoelkasten en kantoorinventaris. Klik hier om het complete veilingaanbod te bekijken.

Kijkdagen

Geïnteresseerden zijn van harte welkom op de kijkdagen op vrijdag 22 januari 2016. De kijkdagen worden gehouden op twee locaties: Peppelkade 9 d, 3992 AL te Houten, van 09:00 t/m 10:30 uur en De Raat 27, 3995 EP te Houten, van 11:00 t/m 12:00 uur.

De bakkerij in Houten werd op 12 november 2015 failliet verklaard door de rechtbank in Midden-Nederland.

Reageer op dit artikel