nieuws

Banketbakker gaat voor de 200 km op Weissensee

Nieuws

Sabine van Opzeeland, banketbakker bij Patisserie Holtkamp, gaat vandaag van start bij de Alternatieve Elfstedentoertocht op de Weissensee. Ze gaat proberen haar tijd van vorig jaar te verbeteren.

Banketbakker gaat voor de 200 km op Weissensee
Sabine van Opzeeland. Foto: Marike van Sark

Van Opzeeland neemt voor de vierde keer deel aan de Elfstedentoertocht op de Weissensee. ‘Ik twijfel nog of ik de tocht samen met mijn vader ga rijden of in mijn eentje. Ik wil een snellere tijd dan vorig jaar neerzetten, maar dat betekent dat ik in mijn eentje moet gaan rijden.’

Collega’s van Patisserie Holtkamp zorgen er in ieder geval voor dat het Van Opzeeland aan niets ontbreekt tijdens het schaatsen. ‘Ze hebben voor mij een survivalkit samengesteld met honing-nougatbonbons’, lacht de banketbakker.

Reageer op dit artikel