nieuws

Zoektocht naar Miss Oliebol 2015 gestart

Nieuws

Hebt u de aardigste, beste, mooiste en meest vriendelijke oliebollenverkoopster van Nederland in uw team? Nomineer haar dan voor de titel Miss Oliebol 2015 en roep klanten op om op haar te stemmen. De Stichting Ambachtelijke Bakkerij gaat deze decembermaand opnieuw in samenwerking met radiozender 100% NL op zoek naar de leukste oliebollenverkoopster van Nederland.

Zoektocht naar Miss Oliebol 2015 gestart
Foto Zeelandia

In 2014 is met deze campagne in drie weken tijd ruim drie miljoen unieke luisteraars bereikt. Vijftienduizend luisteraars hebben actief genomineerd of gestemd. Hiermee wil de Stichting Ambachtelijke Bakkerij meer traffic naar de winkelvloer van de ambachtelijke bakker creëren, maar vooral landelijk de aandacht vestigen op de kwalitatief uitstekende oliebollen van de bakker. In 2014 werd Stephanie Verkaart van Brood en Banketbakkerij het Bakhuys verkozen tot Miss Oliebol.

Stemmen

Nomineren van een verkoopster voor de titel Miss Oliebol 2015 gebeurt tussen 7 en 20 december. Vanaf 21 december wordt er gestemd op tien geselecteerde Missen. De drie finalisten zijn op 30 december aanwezig in de studio van 100% NL. In zijn radio-uitzending ‘Goeiemorgen Lex’ tussen 9.00 en 10.00 uur maakt DJ Lex Gaarthuis live bekend wie er wordt uitgeroepen tot Miss Oliebol 2015. Alle consumenten die nomineren of stemmen, maken iedere dag kans op vijftig gratis oliebollen, die zij bij een ambachtelijke bakker in de buurt kunnen ophalen. De kosten hiervoor kunnen bakkers declareren bij de Stichting Ambachtelijke Bakkerij.

Hebt u een vriendelijke, mooie, gezellige of goede oliebollenverkoopster in uw team, geef haar dan op voor de verkiezing via de website van 100% NL of de site www.uwambachtelijkebakker.nl.

Reageer op dit artikel