nieuws

Wim Doedens vanaf 2016 algemeen directeur Top Bakkers

Nieuws

Peter van Strien wordt per 1 januari 2016 opgevolgd door Wim Doedens als algemeen directeur van Top Bakkers. Hiermee keert Doedens na acht jaar terug in zijn oude functie. Voor de commerciële slagkracht wordt hij bijgestaan door Job Hoekstra en Patrick Tissen.

Wim Doedens vanaf 2016 algemeen directeur Top Bakkers

Peter van Strien legt zijn functie neer als gevolg van een moeilijke periode door een overlijden in de privé sfeer. Van Strien zal vanaf 1 januari 2016 verbonden blijven aan de organisatie Top Bakkers als adviseur. Zijn kennis en visie op de markt is daarbij van waarde voor de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Oude nest

Doedens en Tissen zijn zeer bekend met de organisatie. In de periode 2000-2008 bestuurden zij samen Top Bakkers waarna Patrick Tissen het bedrijf alleen aanstuurde tot medio 2013.

Top Bakkers streeft ernaar om de bestaande segmenten verder te positioneren en te realiseren met vernieuwende concepten en modellen. Hierbij zullen ondernemers-kracht, productkwaliteit en de passie van de ambachtelijke bakker centraal staan. ‘Markt en logistieke stromen ontwikkelen zich snel’, aldus Tissen. ‘Hierop willen we met onze professionals en bakkersnetwerk nog slagvaardiger inspelen’ vult Doedens aan. Het nieuwe Top Bakkers Team ziet de toekomst voor het type ambacht van waar Top Bakkers voor staat zeer zonnig tegemoet.

Reageer op dit artikel