nieuws

WhatsAppen met Wiltec

Nieuws

Wiltec is nu ook via WhatsApp bereikbaar voor klanten. Het Udense bedrijf, zojuist voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot ‘Best Managed Company’, wil op gebied van communicatie vooruitstrevend zijn.

WhatsAppen met Wiltec

De klantenservice van Wiltec is elke dag, van 8.00 tot 21.00 uur, bereikbaar via 06-54 24 64 16. De populaire App is een perfect middel voor klanten om in contact te komen met Wiltec. Ze kunnen via WhatsApp terecht bij de Wiltec specialisten voor vragen, tips, advies, het sturen van foto’s, filmpjes en zelfs voor het plaatsen van een bestelling.

Maikel Willems, Hoofd Klantenservice & Verkoop Binnendienst bij Wiltec, is blij met de nieuwe service. ‘WhatsApp biedt verschillende voordelen voor de klant. Zo kan de klant op locatie direct een foto doorsturen van een artikel of onderdeel, snel een vraag stellen waarbij ze direct antwoord krijgen, of een bestelling plaatsen. Geen invulformulieren of lange gesprekken! Het bespaart tijd en daarmee geld. Wij willen ook in de digitale dienstverlening de beste en meest klantvriendelijke zijn. Dat het werkt is nu al een feit. Veel klanten weten de weg naar Wiltec via WhatsApp al te vinden.’

Reageer op dit artikel