nieuws

Vrijwilligers helpen bij bouw broodwinkel ‘Ons de Mortel’

Nieuws

Broodwinkel ‘Ons de Mortel’ gaat zich vestigen in de voormalige Troefmarkt in De Mortel. Dit pand wordt door vrijwilligers in tweeën gedeeld om onderdak te bieden aan de broodwinkel en een computerzaak, meldt het Eindhovens Dagblad.

Vrijwilligers helpen bij bouw broodwinkel ‘Ons de Mortel’
Locatie van ONS de Mortel. Afbeelding: Google Maps

Toon van Zeeland heeft de leiding over de verbouwing. Hij en andere leden van de stichting Mortels Belang hebben zich ingezet om van één pand twee ruimtes te maken. ‘Door de ruimte te splitsen kunnen we twee winkeliers plaatsen. We verhuren de benedenwoning en twee bovenappartementen en zoeken nog iemand voor de kantoorruimte achter. Zo krijgen we het plaatje toch sluitend en dat is zat want we hoeven geen winst te maken’, vertelt Van Zeeland aan het Eindhovens Dagblad.

Anja Driessens en Noortje Siebers van broodwinkel ‘Ons De Mortel’ zijn ervan overtuigd dat hun winkel met eerste levensbehoeften levensvatbaar is, meldt de krant.

Reageer op dit artikel