nieuws

#tegendebakker trending op Twitter

Nieuws

Bakkers hoeven zich geen zorgen te maken over het nieuwe trending topic op Twitter #tegendebakker. Het gaat hier niet om een anti-bakkerbeweging, maar om opmerkingen die freelancers soms te horen krijgen, die opdrachtgevers nooit tegen de spreekwoordelijke bakker zouden maken.

#tegendebakker trending op Twitter

Tekstschrijver Franka Hummels lanceerde maandagochtend de hashtag #tegendebakker om aandacht te vestigen op de omgang tussen opdrachtgevers en freelancers. Hummels op Twitter: ‘Ik wil wel de hashtag #tegendebakker lanceren. Dingen die opdrachtgevers wel tegen hun freelancers zeggen, maar niet #tegendebakker.’

Enkele bakkers reageren op de tweet van Hummels. Bakkers Roodenrijs bijvoorbeeld (@debakkers): ‘ ‘‘Kunnen jullie niet een heel zomerkamp brood sponsoren voor de hele sportvereniging?’ Wel #tegendebakker’.

Ook Sjon Koelman (@KomProeven) speelt handig op het trending topic in. Hij tweet: ‘#Goedemorgen! Ik zie allerlei tweets met #tegendebakker, maar met deze box komt het gewoon #voordebakker hoor #nieuw’.

Reageer op dit artikel