nieuws

‘Stok Wars, may the baguettes be with you’

Nieuws

Onder de naam ‘Stok Wars, may the baguettes be with you’ stelt Bakkerij Support illustratiemateriaal beschikbaar dat is gebaseerd op de succesvolle film Star Wars. Bakkers zijn vrij de afbeelding te gebruiken.

‘Stok Wars, may the baguettes be with you’

Het beeldmateriaal sluit aan bij de gisteren in première gegane – langverwachte – Star Wars-film The Force Awakens. Alle grote merken haken in op deze film, stelt Joep Gommans van Bakkerij Support. Reden voor hem om bakkers ook de gelegenheid te bieden om via de sociale media gratis aan te haken.

Stok Wars

Onder de naam ‘Stok Wars, may the baguettes be with you’ heeft Bakkerij Support een afbeelding vrijgegeven. ‘Alle bakkers zijn vrij om deze afbeelding te gebruiken. Als een bakker behoefte heeft aan een hoogresolutiebestand voor andere doeleinden dan kan hij deze ook gratis via de mail ontvangen’, aldus Joep Gommans.

Bakkerij Support

Na 16 jaren succesvol te zijn geweest binnen het eigen bakkersbedrijf besloot Joep Gommans dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging. Met het bedrijf Bakkerij Support biedt hij praktische en doelgerichte ondersteuning op het gebied van Marketing en Meer voor bakker-ondernemers door heel Nederland. ‘Bakkers moeten niet zo bescheiden zijn. Door zichzelf als sterk regionaal merk neer te zetten en hun passie en ambacht écht goed te vertellen kan de ambachtelijke bakker de strijd winnen van de Retail’, aldus Joep Gommans.

Reageer op dit artikel