nieuws

Puratos nieuwe partner van het BoulangerieTeam

Nieuws

Grondstoffenleverancier Puratos is de nieuwe partner van het BoulangerieTeam. Om de samenwerking gezicht te geven wordt er een brochure gemaakt.

Puratos nieuwe partner van het BoulangerieTeam
Puratos

‘Wij maken de brochure om verschillende redenen’, vertelt Arianne le Duc, marketing manager van Puratos. ‘Wij willen graag het BoulangerieTeam meer onder de aandacht brengen. Wij dragen het ambacht een warm hart toe. Daarnaast willen we in de brochure ook de samenwerking tussen Puratos en het BoulangerieTeam toelichten.’

In de brochure worden drie leden van het BoulangerieTeam in de spotlight gezet: Daan Hesselink, Peter Bienefelt en Mike Onasse. Laatstgenoemde werkt bij Vroeg, waar afgelopen maandag de fotoshoot plaats vond. Naast het voorstellen van de leden worden er ook negen recepten gepubliceerd in de brochure. Ieder lid heeft drie brood- en of viennoiserie recepturen gemaakt voor de brochure.

De brochure komt in januari uit, alle leden van Puratos ontvangen deze automatisch. Niet leden kunnen de brochure bestellen via puratos.nl.

Reageer op dit artikel