nieuws

LETS bv winnaar 2015 in Industriële reinigingssystemen

Nieuws

Door de Nationale Business Succes Award is LETS bv uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Industriële-reinigingssystemenbranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie.

LETS bv winnaar 2015 in Industriële reinigingssystemen
Succesfactor

‘LETS bv geldt als een van de leidende bedrijven op het gebied van reinigingssystemen en weet haar uitgebreide vakkennis uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid’, aldus de Nominatiecommissie.

Het bedrijf heeft ruim dertig jaar ervaring in de levering van industriële reiniging- en persluchtinstallaties voor verschillende sectoren, met name in de voedingsindustrie. Tevens kan men er terecht voor de aanleg van (drink)water-, gas-, lucht- en reinigingsleidingen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in LETS bv een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij LETS, want zij is continu bezig haar producten te verbeteren en optimaal af te stemmen op de wensen van haar klanten.’

Zorgvuldige voorbereiding

De jury prijst met name de zorgvuldige voorbereiding waarmee LETS te werk gaat. Berekeningen, ontwerp, materiaal – alles moet kloppen. Alleen bij een goede voorbereiding klopt de calculatie en kan het werk tot ieders tevredenheid uitgevoerd worden. ‘Benodigde waterdruk, temperatuur, buisdikte zijn zaken die goed vastgesteld moeten zijn. Kennis van de materie, weten wat er moet gebeuren en hoe dat vraagstuk het beste opgelost kan worden, dat zijn de sterke punten van LETS’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.
Om dit goed te kunnen doen en de juiste aanbiedingen te kunnen ontwerpen, is zeer grondige kennis van de klantprocessen vereist. Alleen bij een juist inzicht in wat er bij de gebruiker gebeurt, is een correct, effectief en efficiënt systeem te bouwen en te leveren. Systemen tot 1.000 bar moeten goed geëngineerd zijn, dus veiligheidsaspecten spelen een belangrijke rol. Het belangrijkste uitgangspunt van LETS is misschien wel dat de klant geld moet verdienen met het gebruik van haar systemen. Hierop zijn zowel de verkoop, het ontwerp als de service-inspanningen gericht.

‘LETS is een deskundige ontwerper, bouwer, leverancier en installateur van reinigingsmachines met een leidende marktpositie en een duidelijke toekomst voor ogen. Een terechte onderneming om in het zonnetje gezet te worden!’ aldus de Nominatiecommissie.

Reageer op dit artikel