nieuws

HACCP-formulieren online te vinden

Nieuws

HACCP-formulieren online te vinden
Hygiënecode online

Hygiënecode online biedt ondernemers de mogelijkheid om HACCP-formulieren online aan te maken en bij te houden. HACCP is een intern voedselveiligheidssyteem.

Iedere ondernemer in de levensmiddelenindustrie heeft te maken het HACCP-systeem. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) wordt gebruikt door bedrijven in de voedselproductie, om de veiligheid van voedsel te borgen.

Waar de HACCP-formulieren vaak worden uitgeprint en met de pen worden bijgehouden, is er ook een andere oplossing. Hygiënecode online biedt de formulieren online aan. Het is een simpele manier om formulieren bij te houden op pc, tablet of smartphone. Op deze manier is het vrijwel onmogelijk om formulieren kwijt te raken en staat alles online voor bijvoorbeeld de controles van de NVWA.

Kijk voor meer informatie op de website van Hygiënecode online of de facebookpagina van het bedrijf.

Reageer op dit artikel