nieuws

Gilde opleiding bakkers krijgt predicaat Topopleiding

Nieuws

Gilde opleiding bakkers krijgt predicaat Topopleiding

De Keuzegids Mbo-Studies 2016 laat zien dat Gilde Opleidingen voor de opleiding bakker het predicaat Topopleiding mag voeren. De opleidingen behoort tot de beste opleidingen van Nederland.

Overall scoort Gilde Opleidingen een gedeelde tiende plek in de ranglijst van Nederlandse roc’s. Wat daarbij opvalt is dat Gilde Opleidingen voor wat het oordeel van de onderwijsinspectie betreft landelijk een gedeelde top 3-positie inneemt.

Bestuursvoorzitter Peter Thuis: ‘We zijn blij en tevreden dat de inspanningen van onze opleidingen zo beloond worden. We stijgen in de totale ranglijst en worden positief beoordeeld door de onderwijsinspectie. Een extra compliment gaat uit naar de onderwijsteams van onze opleidingen kappers, bakkers en medisch assistenten. Zij behoren tot de beste van Nederland en mogen het predicaat Topopleiding 2016 dragen! Het toont aan dat we als regionaal opleidingscentrum met succes werken aan goed onderwijs, waarbij vakmanschap en een brede algemene ontwikkeling van onze studenten vooropstaan. De keuze om te werken vanuit kleinschalige locaties in Noord- en Midden-Limburg draagt hieraan zeker bij. Het is onze wens om deze goede uitgangspositie verder uit te bouwen en in de komende jaren nog meer topopleidingen in onze geledingen te hebben.’

Reageer op dit artikel