nieuws

Dethmers Banketmix wordt Dawn Banketmix

Nieuws

Na Sucrea en Fruibel is het de beurt aan Dethmers om in Dawn te worden omgezet. Het product wordt voorzien van een gloednieuwe huisstijl: ‘a new sunrise at Dawn’.

Dethmers Banketmix wordt Dawn Banketmix
Dethmers wordt Dawn

De nieuwe look en de merknaam Dawn verwijst duidelijk naar de ‘roots’ van Dawn Foods. De warme oranje gloed van de dageraad doet denken aan dat ene moment waarop men overal ter wereld begint te bakken – bij het aanbreken van een nieuwe dag – Dawn.

Dethmers Banketmixen

Dethmers is al vanaf 2011 onderdeel van Dawn. Alle merken van Dawn Foods worden onder één naam gebracht: DAWN. De banketmixen van Detherms zullen begin 2016 geleidelijk in de nieuwe Dawn verpakking verschijnen. Alleen de verpakking is veranderd. Aan het product zelf verandert niets.

Reageer op dit artikel