nieuws

Brood & Banket Service wordt Bakkers Brigade

Nieuws

Brood & Banket Service wordt Bakkers Brigade

Brood & Banket Service gaat vanaf maandag 4 januari verder onder de naam Bakkers Brigade. Vrijwel alles blijft hetzelfde, met nog meer focus op vers brood bakken en dagelijks alle producten optimaal fijnmazig bezorgen door heel Nederland. Daarbij wordt er door Bakkers Brigade actiever gewerkt aan het ontwikkelen van concepten.

Bakkers Brigade begon als ambachtelijke bakkerij in Amsterdam, maar is uitgegroeid tot een landelijke brood- en banketleverancier waarbij de ambachtelijke en authentieke kwaliteit gewaarborgd is gebleven. Bakkers Brigade is actief in de out-of-home markt (foodservice), dat betekent: catering, hotellerie, zorg en de grote horeca. Het hoofdkantoor zit gevestigd in Ouderkerk aan de Amstel. Door een eigen logistiek netwerk en samenwerking met versgrossiers worden er dagelijks in het hele land verse producten geleverd.

Bakkers Brigade gaat verder bouwen aan haar kwaliteit en het onderscheidend vermogen van haar klanten. Daarin staat ambachtelijk genieten centraal. Bakkers Brigade is een eigentijdse onderneming, die zoekt naar producten en concepten om gasten te verrassen. Daarbij is Bakkers Brigade sparringpartner om trends te vertalen naar een passend assortiment. De samenwerking met Van Maanen Food Groep draagt hier veel aan bij. Met ruim vijftig eigen winkels kennen ze de laatste consumentenwensen.

Reageer op dit artikel