nieuws

Boodschappenbriefje voor de bakker gaat viral

Nieuws

Bakkerij van der Westen uit Raamsdonksveer is volop in de aandacht. Maandag deelde Manon van der Westen een boodschappenbriefje van een vierjarige klant op Facebook. Dit bericht werd vervolgens door ruim 16.000 mensen geliked.

Boodschappenbriefje voor de bakker gaat viral
Bakkerij Van Der Westen Raamsdonk Facebook

Het gaat om het briefje dat de vierjarige Daan meekreeg naar de bakker. Hij ging voor de eerste keer boodschappen doen en werd stiekem in de gaten gehouden door zijn vader. Op het briefje dat de kleine jongen meekreeg stond: ‘Hoi. Ik wilde graag alleen naar de bakker. Papa is me gevolgd, maar dat weet ik niet. Dus 1 volkorenbrood. Groetjes.’

Eigenaresse Manon van der Westen hielp de jonge klant en speelde het spelletje mee. ‘Natuurlijk moest ik lachen om het briefje, maar ik speelde gewoon mee. Hij had netjes centjes bij zich en ging weer vol trots de deur uit’, vertelt ze aan de Telegraaf.

Reageer op dit artikel