nieuws

Banketbakkerij Mekking zet 115-jarig jubileum op de kalender

Nieuws

Voor Banketbakkerij Mekking wordt 2016 een jaar vol festiviteiten. Om het 115-jarig jubileum in te luiden, verraste deze Bennekomse banketbakker zijn klanten zaterdag op een originele en gepaste manier.

Banketbakkerij Mekking zet 115-jarig jubileum op de kalender
Klanten van Banketbakkerij Mekking ontvangen van Alphons de butler de kalender.

Klanten van Mekking werden afgelopen zaterdag getrakteerd. En niet alleen op een plakje kerstbrood gevuld met cranberry’s. Na een hartelijk welkom kregen zij uit handen van Alphons de butler een maandkalender. Met iedere maand een passend verhaal waardoor klanten een kijkje krijgen in de 115 jaar jonge banketbakkerij. Ook de feestelijke momenten in 2016 en de bijbehorende smaakvolle jubileumtraktaties zijn in één oogopslag af te lezen van de kalender.

Duidelijk doel

Het doel van banketbakker Mekking was helder. ‘In 2016 vieren we dat onze banketbakkerij al 115 jaar de wijde omgeving van Bennekom bedient en dat we 15 jaar Hofleverancier zijn. Maar dat niet alleen. Ook de overgang van het bedrijf naar onze kinderen Joost jr. en Marjet wordt volgend jaar een groot moment. Mooie, bijzondere gebeurtenissen waar we samen met onze klanten bij stil willen staan. Want dankzij hen hebben wij dit kunnen bereiken’, aldus Joost sr. Mekking.

Smaakvolle kalender

‘Met het feestjaar voor de deur leek een kalender ons een mooi en passend cadeautje voor onze klanten’, vertelt Mekking. Naast informatie over banketbakkerij Mekking vullen recepten en interessante weetjes de kalender. Pakkende foto’s van de eigen banketbakkersproducten maken het geheel compleet.’

Reageer op dit artikel