nieuws

Bakkerij Victor Driessen bedreigd om plan pop-up store

Nieuws

De Haagse bakker Victor Driessen is bedreigd via social media nadat hij bekend maakte een tijdelijke winkel te openen aan de Goudsbloemlaan in Den Haag, meldt Omroep West. De verhuurder van het pand is ook tegen, waardoor het plan nu van de baan is.

Bakkerij Victor Driessen bedreigd om plan pop-up store
Archief Bakkerswereld

Bakkerij Victor Driessen ging vorige maand failliet. Hij had zeven winkels in Den Haag, waaronder een aan de Goudsbloemlaan. Die zaak is inmiddels overgenomen door Meesterbakker Roodenrijs. Zelf heeft Driessen een winkel teruggekocht, aan de Mezenlaan in de Vogelwijk, waar de historie van de bakkerij ooit begon.

Driessen wilde in een tijdelijk leegstaande ijssalon aan de Goudsbloemlaan een pop-up store openen. ‘Gewoon een leuke actie, voor maximaal drie maanden, om onze klanten in die buurt tegemoet te komen’, zegt eigenaar Victor Driessen tegen Omroep West. ‘Maar er kwamen allerlei vervelende reacties.’

‘Pas op wat je doet, ik weet waar je woont, dat soort teksten’, zegt Driessen. Van wie de dreigementen af komen weet Driessen niet. De bakker heeft geen aangifte gedaan bij de politie, daar vond hij de dreigementen niet heftig genoeg voor.

Begin november was er nog hoop op een doorstart voor Driessen. Later die maand werd bekend dat Meesterbakker Roodenrijs enkele winkels van hem over neemt.

Reageer op dit artikel