nieuws

‘Bakker Bart beter dan Jumbo’

Nieuws

‘Bakker Bart beter dan Jumbo’
Bakker Bart

‘Een concurrerende organisatie als Jumbo biedt vier croissantjes voor een euro aan, die prijs vragen wij niet. Maar de kwaliteit van ons croissantje is dan ook significant beter. Wij verkopen straks het croissantje dat je alleen in Frankrijk kunt vinden.’ Dat zegt topman Herbert Schalkwijk van Bakker Bart tegenoverRetailwatching. Schalkwijk (ex-C1000) trad begin dit jaar […]

‘Een concurrerende organisatie als Jumbo biedt vier croissantjes voor een euro aan, die prijs vragen wij niet. Maar de kwaliteit van ons croissantje is dan ook significant beter. Wij verkopen straks het croissantje dat je alleen in Frankrijk kunt vinden.’ Dat zegt topman Herbert Schalkwijk van Bakker Bart tegenoverRetailwatching. Schalkwijk (ex-C1000) trad begin dit jaar aan als voorman van Bakker Bart. Bij C1000 was hij verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuwe bakkerijafdeling binnen C1000-winkels.

Kermis

Bakker Bart opende deze zomer een ‘proeftuinwinkel’ in Groningen. Schalkwijk tegenover Retailwatching: ‘De winkels worden nu nog te veel als een kermis of snackbar ervaren, door een overvloed aan communicatie-uitingen.’ De formule wil ‘rust en het gevoel van ambacht’ in de winkels terugbrengen.

Reageer op dit artikel