nieuws

Activiteiten tijdens kerstvakantie in Nederlands Bakkerijmuseum

Nieuws

Het Nederlands Bakkerijmuseum biedt weer volop activiteiten aan in de kerstvakantie. Van 19 december tot en met 2 januari kunnen kinderen, maar ook de ouders en opa’s en oma’s er hun hart ophalen.

Activiteiten tijdens kerstvakantie in Nederlands Bakkerijmuseum
Nederlands Bakkerijmuseum

Het einde van het jaar staat altijd garant voor de vele historische lekkernijen uit de bakkerij. Denk bijvoorbeeld aan peperkoek met Kerst en oliebollen en kniepertjes met de jaarwisseling. De kinderen in het Bakkerijmuseum mogen deze vakantie hun eigen peperkoekmannetje bakken en versieren. Daarnaast is er weer een spannende speurtocht door het museum.

Ook het museumtheater staat helemaal in het teken van het de decembermaand. Bakker Fred zorgt met zijn Broodshow voor een hoop spektakel. Hij maakt jong en oud aan het lachen met zijn prachtige figuren. Voor de actuele demonstratietijden kunt u terecht op onze website.

Geef uw ogen de kost in het vernieuwde marsepeinatelier. Aanschouw de eeuwenoude marsepein- en speculaasvormen. En kijk bakker Martijn op zijn vingers terwijl hij marsepeinen rozen boetseert.

Heeft u alles gezien en gehoord, kom dan in Opoes Gelag genieten van al het lekkers uit eigen bakkerij. De gastvrouwen ontvangen u graag met een kop verse koffie, thee of fris.

Het museum is geopend van maandag tot en met zaterdag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Ook tweede Kerstdag is het museum de hele dag open. Op zondagen, eerste Kerstdag, oud- en nieuwjaarsdag is het museum gesloten.

Reageer op dit artikel