nieuws

Supermarktketen Dirk plaatst broodsnijmachine in alle winkels

Nieuws

Supermarktketen Dirk van den Broek wil in 2016 in al zijn winkels een broodsnijmachine, waar klanten zelf hun brood kunnen snijden.

Supermarktketen Dirk plaatst broodsnijmachine in alle winkels
Archief Distrifood

Op dit moment heeft de formule in 24 vestigingen een broodsnijmachine. Volgend jaar moet het apparaat in alle winkels van de supermarktketen staan. Dat bevestigt woordvoerder Fiona Wijnbergen van Detailresult tegen Distrifood, onafhankelijk nieuwsblad voor supermarkten en net als Bakkerswereld een uitgave van Vakmedianet.

106 vestigingen

De broodsnijmachine staat onder meer in Apeldoorn, de winkel die afgelopen week werd geopend op de Linie in de Gelderse stad. Volgende week dinsdag, dinsdag 24 november, opent de formule een winkel in het Friese Drachten. Ook hier komt een broodsnijmachine te staan. Het winkelbestand van Dirk van den Broek bestaat op dit moment uit 106 vestigingen.

Reageer op dit artikel