nieuws

Sportsgrain Bar genomineerd voor de Jaarprijs Goede Voeding 2015

Nieuws

De Sportsgrain Bar van Bakels Senior N.V. Millets Place en NTCP8 is genomineerd voor de Jaarprijs Goede Voeding 2015. Deze prijs wordt uitgereikt aan producenten die de verkoop van gezondere producten stimuleert bij consumenten.

Sportsgrain Bar genomineerd voor de Jaarprijs Goede Voeding 2015
Sportsgrain Bar

Naast de Sportsgrain Bar zijn Alpro Pur’Enjoy (soya yoghurt) en de ‘Gezonde vleeswaren’ van Jumbo (half vlees, half groenten en zuivel) genomineerd. Deze drie producten zijn uit 35 inzendingen genomineerd door een onafhankelijke deskundige vakjury.

Over de Sportsgrain Bar

De samenstelling van dit speciale ‘sportbrood’ is gebaseerd op aanbevelingen van HAN SENECA Sports & Exercise Nutrition, die in opdracht van Sportsgrain onderzoek uitvoerden in het InnoSportLab Papendal en het Topsportrestaurant van Sportcentrum Papendal.

De Bar bevat een uitgekiende mix van verschillende (e-nummer vrije) ingrediënten, gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke inzichten over koolhydraatinname. Dit zorgt ervoor dat de Sportsgrain Bar zowel inzetbaar is in de voorbereiding, tijdens, en na het sporten.

Meer informatie is te vinden op www.voedingnu.nl waar het publiek tot 17 november de mogelijkheid heeft haar voorkeur middels stemming, uit te spreken. De prijs wordt op 24 november a.s. uitgereikt tijdens het symposium Jaarprijs Goede Voeding.

Reageer op dit artikel