nieuws

Roodenrijs doet beroep op collega-bakkers voor Skate4Air

Nieuws

Meesterbakker Arjan Roodenrijs uit Rijswijk nodigt collega-bakkers uit in januari 2016 cakes te verkopen om geld in te zamelen voor Skate4Air.

Roodenrijs doet beroep op collega-bakkers voor Skate4Air
Skate4Air

Arjan Roodenrijs is lid van Team Skate4Air Westland. Dit team bestaat uit een aantal Westlandse enthousiastelingen die zich ieder met zijn eigen bijzondere reden inzetten voor Skate4Air. Voor het zesde jaar op rij zamelt Skate4Air geld in voor onderzoek naar de ingrijpende ziekte cystic fibrosis (taaislijmziekte) door deelname aan de Alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk. Eind januari 2016 zetten 150 schaatsers namens Skate4Air alles op alles om de tocht te volbrengen en zoveel mogelijk geld op te halen door zich te laten sponsoren.

Kruidige cake

In de maand januari verkoopt Meesterbakker Roodenrijs de speciale Skate4Air-cake in de winkels. De totale opbrengst gaat naar Skate4Air. Skate4Air-cake is een kruidige cake in een kartonnen bakje met een informatiesticker. De cake wordt verkocht voor €3,95.

Promotiemateriaal

Arjan Roodenrijs vraagt collega-bakkers ook Skate4Air-cake te verkopen in januari 2016. Van elke cake gaat €1 naar het goede doel. Om de actie te ondersteunen zijn bij Meesterbakker Roodenrijs digitale bestanden voor posters beschikbaar. Daarnaast zijn er bestanden voor het drukken van stickers en informatieflyers voor de klant (A6-formaat) verkrijgbaar bij Meesterbakker Roodenrijs.

Meer informatie

Belangstellende collega-bakkers kunnen daarvoor bellen naar (015) 215 81 11. Ook voor vragen over Skate4Air kunnen zij op dat telefoonnummer terecht. De bijdrage van €1 per cake kan na de actie worden overgeboekt door op de website van Skate4Air dit bij Team Westland Arjan af te dragen.

De grondstoffen voor de Skate4AIR cake en de cakebakjes zijn verkrijgbaar bij Zeelandia, telefoonnummer (0800) 03 67. De cake wordt gebakken met Winterse Kruidencake.

Reageer op dit artikel