nieuws

Nieuwe bakkerij Hoogvliet officieel open

Nieuws

Supermarktketen Hoogvliet heeft zijn nieuwe bakkerij officieel in gebruik genomen. Ruim een jaar nadat de eerste paal in de grond werd geslagen, heeft Hoogvliet zijn nieuwe bakkerij officieel geopend. De bakkerij ligt langs de A12 in de gemeente Lansingerland.

Nieuwe bakkerij Hoogvliet officieel open
(C) Roel Dijkstra Fotografie / Foto Fred Libochant

Met de ingebruikneming van de nieuwe bakkerij vergroot Hoogvliet zijn voorsprong alks broodverkoper op de concurrentie, zei oprichter en voormalig directeur Leen Hoogvliet. In de nieuwe bakkerij kunnen in de grootbakoven 7000 broden per uur worden gebakken, in de steenvloeroven 2000 broden en in de kleinbakoven 24.000 bolletjes per uur.

Kwaliteit

Het zijn niet alleen die grote getallen die Hoogvliet trots maken op de nieuwe bakkerij. ‘Het gaat ook om de kwaliteit. Wij kunne nu brood leveren aan onze filialen en onze klanten dat vaan ongekende kwaliteit is voor de supermarkt’, aldus directeur Siep de Haan van Hoogvliet.

Eerste Stap

De ingebruikneming vaan de nieuwe bakkerij is de eerste stap van Hoogvliet in de verhuizing naar Lansingerland. De keten kocht daar een paar jaar geleden een stuk grond van 13 hectare. Het is de bedoeling dat het dc en servicecentrum van de regionale supermarktketen op termijn ook naar de nieuwe locatie verhuist.

Reageer op dit artikel