nieuws

Menno Neutel accountmanager Stolp International

Nieuws

Menno Neutel is met ingang van 2 november 2015 in dienst getreden bij Stolp International als accountmanager.

Menno Neutel accountmanager Stolp International
Menno Neutel. Foto: Beko

Neutel heeft ruime ervaring in de bakkerijbranche: hij heeft de Vakschool Wageningen doorlopen, is werkzaam geweest bij twee ambachtelijke bakkersbedrijven, van januari 2005 tot april 2011 was hij Rayonmanager midden-oost Nederland en Accountmanager Nederland Ambacht bij de Sonneveld Group en van april 2011 tot 31 oktober 2015 werkte hij als Verkoopadviseur midden Nederland bij Koopmans Meel.

Bij Stolp International gaat Neutel, samen met de accountmanagers van Beko Nederland, de contacten met afnemers in de bakkerijmarkt onderhouden en is hij verantwoordelijk voor het optimaliseren van het verkoopproces bij Stolp International.

Stolp International

Stolp International BV is één van de vijf dochtermaatschappijen van Coöperatieve Vereniging Beko u.a. Vanuit Bunschoten verzorgt Stolp voor Beko Nederland de import van o.a. zuidvruchten, conserven, noten en zaden.

Reageer op dit artikel