nieuws

Meesterbakker Roodenrijs neemt drie winkels bakker Driessen over

Nieuws

Drie winkels van de failliet verklaarde Haagse bakkerij Victor Driessen worden overgenomen door Meesterbakker Roodenrijs. Het gaat om de winkels in de Fahrenheitstraat, de Goudsbloemlaan en de Badhuisstraat in Den Haag.

Meesterbakker Roodenrijs neemt drie winkels bakker Driessen over

Meesterbakker Roodenrijs wil de deuren van deze winkels zo snel mogelijk weer openen. De winkel in de Fahrenheitstraat is 12 november open gegaan, de andere twee gaan een dag later open. Roodenrijs heeft de intentie het gedupeerde personeel van deze winkels over te nemen. Er worden volop gesprekken gevoerd hierover.

Assortiment

Op deze nieuwe locaties zal niet direct het complete Meesterbakker Roodenrijs assortiment verkrijgbaar zijn. Enerzijds wordt samenstelling van het assortiment afgestemd op de smaak en wensen van de klanten aldaar. Anderzijds vergt het ook wat aanpassingen in de bakkerij van Meesterbakker Roodenrijs, waardoor misschien niet direct alle producten verkrijgbaar zullen zijn.

Meesterbakker Roodenrijs bakt brood en banket in de centrale bakkerij in Rijswijk voor zestien eigen winkels in de regio Westland en Den Haag. De oorsprong van het bedrijf ligt in Wateringen, waar de overgrootvader van de huidige eigenaar de bakkerij is begonnen in 1885.

In januari 2016 wordt er een officiële opening gepland voor deze drie nieuwe winkels van Meesterbakker Roodenrijs.

Reageer op dit artikel