nieuws

Lekker Brood in Den Haag viert eerste lustrum

Nieuws

Lekker Brood uit Den Haag bestaat zondag 15 november vijf jaar. Dit viert het bedrijf met de eerste 150 klanten van die dag door middel van een traktatie: Haagsche Stok, limited edition.

Lekker Brood in Den Haag viert eerste lustrum

De Haagsche Stok wordt gemaakt van twee verschillende biologische deegsoorten, een maisdeeg en een wit deeg met gedroogde-algenpoeder. Een natuurlijke Haagsche twist van groen en geel Lekker Brood. Voor de eerste 150 zondagse klanten op de Herengracht en de Piet Heinstraat (bij Mikros Supermarkt) liggen deze Lekkere biologische traktatie klaar.

Haagsche Stadsfiets

Voor de gelegenheid is een groot afnemer van Lekker Brood, Leo van Ruyven (Lunchboxx, Bicken en Bincken), op een originele Haagsche Stadsfiets alvast even bij Lekker Brood op bezoek geweest om de Haagsche Stok eens te proberen.

Reageer op dit artikel