nieuws

Inschrijven Bakkersvakwedstrijden tot en met 6 november

Nieuws

Inschrijven voor de Bakkersvakwedstrijden kan nog tot en met vrijdag 6 november. De vakwedstrijden vinden dit jaar wederom plaats in het Fries Congrescentrum in Drachten op 11 november.

Inschrijven Bakkersvakwedstrijden tot en met 6 november
Woensdag 11 november worden de inzendingen gekeurd. Foto: VMN

Ook dit jaar kunnen bakkers strijden om één van de twintig trofeeën. Of ze nemen deel voor een plek in de Banketbakkers Topvijf of de Toptien. De producten worden woensdag 11 november gekeurd door ervaren juryleden.

De sierstukken hebben in 2015 het thema ‘Fashion’. Met Fashion is volgens het bestuur een zeer breed thema gekozen waarbij de maker zich helemaal kan uitleven. ‘Of het nu gemaakt wordt met chocolade, brooddeeg of in de vorm van suikerwerk, et cetera, dat maakt niet uit.’

Inschrijven kan via www.bakkersvakwedstrijden.nl

Reageer op dit artikel