nieuws

De Stadsbakker krijgt FD-Gazelle toegekend

Nieuws

De Stadsbakker in Zwolle heeft de FD Gazelle-trofee gewonnen in de categorie ‘Snelgroeiende bedrijven klein’. Voor zover bekend is De Stadsbakker van eigenaar Arend Kisteman de eerste ambachtelijke bakkerij die deze prijs van het Financieele Dagblad krijgt toegekend.

De Stadsbakker krijgt FD-Gazelle toegekend
De trofee die De Stadsbakker op de toonbank kan zetten. Foto: Kisteman

De Gazelle is een award die jaarlijks wordt toegekend aan snelgroeiende bedrijven. Overijssel en Gelderland laten de grootste stijging zien als het gaat om de hoeveelheid snelgroeiende bedrijven, met het FD. Het aantal Gazellen in beide provincies is het afgelopen jaar bijna verdubbeld in vergelijking met een jaar eerder.

De uitreiking van de FD Gazellen Awards 2015 vond gisteren plaats bij Divitel in Apeldoorn. In totaal ontvingen 38 Gelderse bedrijven een Gazelle, tegenover 37 uit Overijssel. Het is voor de twaalfde keer dat Het Financieele Dagblad de FD Gazellen uitreikt aan de snelstgroeiende bedrijven van Nederland.

‘Samen met 490 andere bedrijven horen wij bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland in 2015’, aldus bakker Arend Kisteman. ‘Eén van de voorwaarden is dat de omzet van het bedrijf de afgelopen drie jaar met minimaal twintig procent is gestegen. Wij zijn er dan ook erg trots op dat ons bedrijf de FD-Gazelle in ontvangst mag nemen.’

De FD-Gazelle is een initiatief van het Financieel Dagblad en BNR-nieuws radio.

Reageer op dit artikel