nieuws

Bakkerij Post ziet verkoopkans in K3-verkiezing

Nieuws

Bakkerij Henk Post in Ten Boer biedt klanten de gelegenheid zelf de nieuwe K3-meidengroep samen te stellen. Dat doet de bakker door de klanten 3 gebakjes te laten uitkiezen, met foto’s van hun favoriete kandidaten. Drie gebakjes kosten samen 3,99.

Bakkerij Post ziet verkoopkans in K3-verkiezing

” K3 FANS OPGELET! Voorspel welke 3 meiden de nieuwe K3 worden en maak kans op 2 tickets voor de Afscheidstournee 2016!”

Die tekst heeft bakkerij Henk Post uit het Groningse Ten Boer en Middelstum op posters gezet. Hij wil de klanten ertoe aansporen actief mee te doen met de K3-verkiezingsgekte. De oude groep wordt verruild door een nieuwe samenstelling en dat leeft bij jong en oud, laat Marieke Post weten.

‘Kies het winnende trio uit onze speciale K3-gebakjes en speel mee!’, schrijft het bedrijf op de posters. Vrijdag 6 november is de finale van K3 zoekt K3. De klanten die bij de bakker de juiste keuze hebben gekocht en geregistreerd, maken kans  op twee tickets voor de Afscheidstournee van K3 in 2016.

 

Reageer op dit artikel